HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Is seks hebben verplicht en schaadt naar een club gaan mijn relatie niet?

Is seks hebben verplicht en schaadt naar een club gaan mijn relatie niet?

Gepubliceerd op 7 januari 2021 om 12:25

In onze club is niets verplicht! Zoals we al in een ander topic hebben vermeldt moet er niets, jij bent baas over je eigen lichaam.

Is seks hebben verplicht? The Climax

Voor de meeste stellen is het een grote en onzekere stap. Het vertrouwen hebben in elkaar is heel belangrijk en wordt bij sommige echt wel op de proef gesteld. Maar alles hangt af van jullie beide. Als het klikt met een ander koppel of single kunnen jullie overgaan naar een volgende stap. Doe dit steeds met respect voor de afspraken die je gemaakt hebt met elkaar. Samen teasen, pleasen en flirten met anderen op de dansvloer is voor velen al een hele uitdaging. Meer hoeft het vaak niet te zijn. Ze ervaren dit al als een voorspel.

Hierdoor zal je na verloop van tijd het ‘swingen’ of leuk vinden, of helemaal niet. Uit ervaring, en door wat andere swinger-koppels ons vertellen, zal een goede relatie verbeteren. Als iedereen zich aan de afspraken houdt groeit het vertrouwen nog meer in elkaar. Het seksleven krijgt een enorme boost en je groeit nog meer naar elkaar toe. De liefde voor elkaar groeit uit tot een prachtige relatie.

Maar, voor een relatie die al niet goed loopt of waar er geen vertrouwen is raden we swingen niet aan. Je relatie zal er niet beter van worden! Als jij gaat swingen om je relatie te redden denk er dan aan dat swingen geen goed idee is en het zal je relatie niet redden! Swingen doe je om je seksleven nieuw leven in te blazen! Als een saai seksleven het enige probleem is… dan nodigen we jou heel graag uit om een keertje langs te komen om deze geheimzinnige wereld te ontdekken. Samen nieuwe dingen ontdekken, fantasieën waarmaken en groeien maakt de band tussen jullie alleen maar sterker en liefdevoller.

Dus seks hebben is nooit verplicht en als je een sterke relatie hebt maar je seksleven naar een volgend level wilt brengen, dan kunnen wij het alleen maar aanmoedigen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.