OVER ONS


Laten wij even de club aan jullie voorstellen.
Beste bezoekers , Wij heten jullie van harte welkom op de website van de gezelligste en meest sfeervolle parenclub van België, The Climax. Sinds 30 augustus 2019 is deze club geopend en wordt bezocht door swingers - koppels - solo mannen - solo dames over heel België - Nederland - Frankrijk - Duitsland...

Even terug in de tijd...
15 Jaar geleden startte de droom om een parenclub te openen en nu één jaar geleden hebben wij, Benny & Gisela, de deuren geopend van The Climax. Een erotische club waar je het nieuwe, erotisch uitgaan kan ontdekken. Waar alles kan maar niets moet met een heerlijke ongedwongen en ontspannen sfeer.
Met onze passie en jarenlange ervaring creëren we de juiste atmosfeer. De avond start al in het discogedeelte, waar je gemakkelijk contact kan leggen met andere like minded koppels en/of singles. Dit alles met een heerlijke beat op de achtergrond waar onze Dj's steeds hun beste beentje voorzetten.
Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten daarom serveren we A-label dranken. Ook bieren kan je bij ons verkrijgen natuurlijk zoals Duvel, Kriek,... Witte wijn, rode wijn en allerhande sterke dranken.
Voor de hongerige is er ons restaurant, waar je kan kiezen uit een warm en koud buffet dat die dag vers en met grote passie is bereidt. Voorgerecht, hoofdgerecht, desserten, koffie en nog zoveel meer worden steeds aangevuld zodat je niets tekort komt. Vlees kunnen jullie steeds zelf bakken op de Plancha. Zo kan jij zelf bepalen hoe je vlees gebakken moet zijn én je hebt lekker warm vlees. Eten in ons restaurant kan tot 23:30 uur en het dessertbuffet blijft staan tot 01:30 uur.

We zouden geen parenclub zijn zonder erotische, warme, klasse- en stijlvolle kamers die je terug vindt op het eerste verdiep. Dus pak de trap omhoog en ontdek een spannend en erotisch avondje uit. Op de eerste verdieping vind je ook nog een extra toilet, douches en de lockers. Maar ook een sling,  een orgiekamer en andere leuke ingerichte kamers die tot jouw beschikking zijn. Hebben jullie toch nog enige schroom, dan kan je bij ons zelfs enkele kamers afsluiten. Zo heb je toch een ondeugend privé momentje in een opwindende omgeving. 

Als eigenaars van club The Climax vinden wij hygiëne héél belangrijk. Daarom vragen we ook steeds aan onze klanten om er verzorgd en sexy voor te komen. Zowel wat de casual kledij betreft als tijdens de lingerietijd. Meer info hierover vind je steeds bij de beschrijving van het event zelf. We hebben hierover ook een topic op onze pagina staan. 
Maar ook willen we aan onze gasten vragen om de kamers steeds netjes en proper achter te laten. Wij zullen regelmatig de kamers nazien zodat deze ten allen tijde in orde zijn.Tenslotte kom jij ook het liefst in een mooie, ordelijke en nette kamer binnen.
En dat is nog niet alles! Bij ons kan je ook heerlijk relaxen in de infrarood sauna en nu ook een heerlijke JACUZZI!! Ontspannend en lekker warm. In alle plaatsen is airconditioning voorzien, zowel op de kamers als in het discogedeelte. Tevens hebben we ook een gezellige tuin waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Een tuindouche voor de nodige afkoeling wanneer dit nodig zou zijn. In de zomer zullen we hier ook verschillende party's organiseren. Dus hou onze agenda zeker in de gaten!

Voor de rokers hebben we een aparte rokersruimte voorzien met een blik op het dansgedeelte. Zo kan je mee in de stemming blijven van wat er allemaal gebeurd.
Alles is All Inclusive!!! Dus je betaald geen extra's naast de inkomprijs. Drank, eten, handdoeken, lockers, parking, condooms, enz. is allemaal in de prijs inbegrepen. 

Een nieuwe revelatie, in de wereld van de parenclubs, met een vleugje finesse en een tijdloze klasse. Een unieke trendy club voor paren, singles, heren en dames met een open mind, waar iedereen zich thuis kan voelen en ervaart hoe het anders kan. Een club waar gezelligheid, plezier, respect en de nodige erotiek zeker te vinden is. Wij ontvangen u graag in club The Climax, die al uw zintuigen zal prikkelen. Kom horen, zien, ruiken, voelen en proeven van het erotisch uitgaan.

Wij verruimden onze blik op het clubleven.The Climax realiseert een totaal concept met een flinke dosis stijlgevoel en heel veel aandacht voor de finishing touch. Als sterk duo creëren we, samen met ons team, een club die een instant wauw effect oproept en steeds blijft werken aan vernieuwing. The Climax is visionair, vooruitstrevend en biedt enkel hoogstaande topkwaliteit.
Wij willen dat onze gasten of bezoekers ten volle kunnen genieten van het totaal concept van onze ideeën. Door het persoonlijk onthaal begeleiden we onze gasten rond in de club zodat ze zich meteen thuis voelen en dat vinden we heel belangrijk. Kom je voor het eerst en wil je graag een rondleiding? Aarzel dan niet en vraag ernaar aan de kassa.
Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen en ontmoeten in deze bijzondere wereld van uitgaan waar spel en genot prachtig samenvloeien.
Wij stellen hogen eisen aan onze uitstraling en zullen er steeds alles aan doen om ons te blijven verbeteren. Verder blijven wij vooruitstrevend en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.
Laat u verrassen, ontdek uw fantasieën en maak uw dromen waar… u waant zich in een andere wereld, een wereld vol spanning, genot, liefde, lust en erotiek… Stap binnen en laat het ontdekken naar jouw Climax beginnen…


Gisela & Benny xxx