HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Hoe moet ik me een avond in Club The Climax voorstellen?

Hoe moet ik me een avond in Club The Climax voorstellen?

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 12:02

Ben jij nog nooit in een parenclub geweest? Heb je er wel eens zin in maar is de drempelvrees te groot? Dan geef ik hier graag een woordje uitleg hoe het er aan toe gaat en wat je zoal kan verwachten bij ons in Club The Climax.

Hoe moet ik me een avond in Club The Climax voorstellen?

Een parenclub kun je vergelijken met een erotische discotheek maar dan leuker.

De meeste gasten komen bij ons toe tussen 20:00 uur en 21:00 uur. Koppels die dan binnenkomen ontvangen van ons een korting van € 10,- per koppel. Kom je voor het eerst en wil je graag eerst een rondleiding? Vraag er dan zeker naar aan de kassa, wij doen dit met plezier, volledig vrijblijvend en natuurlijk gratis! Onze prijs is steeds all-in, eten, drinken, douche, handdoeken en nog zoveel meer.

Eerst ga je naar boven, daar zijn de lockers. Hier kun jij je tas met extra lingerie, schoenen etc. bewaren. Deze sluit je af met een sleuteltje die je krijgt na het betalen van de entree. Daarna kun je op de dansvloer een glaasje bestellen, dansen, rondkijken, mensen leren kennen etc. Onze zorgvuldig uitgekozen Dj's zorgen er voor dat je in de (feest)stemming komt.

Vrijdag start de lingerietijd onmiddellijk na binnenkomst. Op zaterdag is het vanaf 22:00 uur verplicht lingerietijd. Sommige van onze gasten beginnen al vroeger met zich om te kleden, gewoon omdat ze het leuker vinden dan in gewone kledij. Het omkleden zelf gebeurt in de lockers waar je alles netjes opgeborgen hebt.
En dan gaat het feestje gewoon heerlijk door.

Soms zal je wel eens spannende dingen zien op de dansvloer maar je bent zelf helemaal tot niets verplicht. Als je iets niet wilt dan hoef je het niet te doen. Alles mag, niets moet! Jij zijn baas over eigen lichaam. Heb je zin om enkel met zen tweeën te spelen dan kan en mag dit uiteraard ook.

Velen hebben wel eens een verkeerd beeld van een parenclub of erotic clubbing. Het is niet zo dat je binnen komt en er overal matrassen liggen, dat is enkel op de dagen van de gangbang.

Zowel de vrijdagen als de zaterdagen zijn altijd super leuk. Jij bent echt niet de enige nieuwkomer, er zijn wel meer koppeltjes die voor de eerste keer komen.

Qua kledij hebben de meeste vrouwen toch een sexy kleedje aan en de heren een lange broek (jeans) met leuke T-shirt of hemd. Dames dragen meestal een hakje maar later op de avond durven sommige wel eens hippe gympies of basket aan te trekken of een hele leuke teenslipper. De heren dragen op hun boxer meestal een leuke basket of teenslipper. Schoeisel dragen is in onze club overal verplicht behalve in de kamers.

Lingerietijd betekent omkleden. Kom je voor de eerste keer dan is het wel even wennen om zo tussen iedereen in je lingeriesetje te staan of in je boxer. Daarom dat het vanaf 22:00 uur op zaterdag verplicht is voor iedereen. Dan voelt het al snel heel normaal want iedereen loopt dan zo rond. Net zoals op het strand.

The Climax is een club waar openminded people en party people zich onder één dak bevinden en is geschikt voor koppels, single vrouwen en single mannen. Hiervoor hebben we een spannend en erotisch concept voor het “andere” uitgaan ontwikkeld. Een concept waar erotiek en romantiek een nieuwe dimensie zal gaan beleven.

In onze club voel je jezelf direct thuis in een warme en comfortabele sfeer.

Uit enige ervaring kunnen we u verklappen dat de zaterdagen ook veel bezocht worden door openminded party people. Daarom raden we de swingers aan om niet te wachten op actie maar zelf mee te zorgen voor actie. Op zaterdag zijn single heren enkel toegelaten in het gezelschap van een koppel of single dame. Single heren mogen dan ook niet alleen naar de kamers op zaterdag. Op andere dagen is dit wel toegestaan!

Ben je iets nieuwsgieriger geworden en heb je er eigenlijk echt wel zin in gekregen?

Ga dan ook zeker eens een kijkje nemen bij onze foto’s, events of andere topics of  op onze Facebook pagina The Climax: Live your Life to The Climax.

Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust, we beantwoorden ze met plezier!

Wij kijken er naar uit om jou te kunnen verwelkomen!

Met vriendelijke maar toch hete groetjes,

het voltallige Climax team.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

JorienVd
3 maanden geleden

Hallo

Wat is ongeveer julloe leeftijdsgroep op zaterdag?

Micha
3 maanden geleden

Hoi Jorien, dit scheelt van dag tot dag. Het is een gemengd publiek tussen 30 & 60 ;-)

Si
3 maanden geleden

Is het verschil tussen aantal mannen en vrouwen op vrijdagavond groot? Of valt dit best mee...