HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Wat als ik bekenden tegenkom?

Wat als ik bekenden tegenkom?

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 21:49

Je kan bij het bezoeken van een club altijd een collega, buur, kennis of zelfs een familielid tegenkomen.

Stel jezelf gerust met de gedachte dat hij of zij daar is om dezelfde redenen als jij.

 

Wat als ik bekenden tegenkom? The Climax

Clubbezoekers en swingers dienen het respect te hebben om nooit te laten weten aan derden wie zij gezien hebben. En uit ervaring kan ik wel bevestigen dat dit ook gerespecteerd wordt.

MAAR! Wees voorzichtig met e-mails aan onbekenden, het deelnemen van internetdiscussieforums of het maken van je eigen swingende website of groepen. Gebruik in dat geval schuilnamen en plaats geen (herkenbare) foto’s als je denkt dat je het niet aankan dat “normale verticale” vrienden je zouden herkennen.

De meeste stellen brengen hun jonge kinderen niet op de hoogte om te voorkomen dat zij in hun onschuld iets zouden vertellen.

Realiseer je dat de meeste mensen tolerant staan tegenover wat andere uit vrije wil doen, ook al betreft het activiteiten waaraan zij zelf niet zouden deelnemen. Bij “ontdekking” vermijden de meeste mensen het onderwerp. Wanneer je het gevoel krijgt dat je dwingend ondervraagd wordt kan je altijd zeggen dat, voor wie nog nooit geswingd heeft of naar een erotische club geweest is, het moeilijk te begrijpen is. Afhankelijk wie er voor je zit kan je uitleggen wat jij er zo fijn aan vindt en waarom je het doet.

Ik ben zelf ooit een klant, van het bedrijf waar ik destijds werkte, tegen gekomen in een club. We herkenden elkaar onmiddellijk en heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ben erop afgestapt. Ik vroeg haar/hem of zij/ hij het vervelend vond en uiteindelijk verliep alles heel goed. Achteraf heb ik deze klant jammer genoeg niet meer gezien in de zaak.

Dit zijn zaken die je kan voorhebben. Als je met een open mind beseft dat iedereen er is omwille van dezelfde redenen, eerlijk bent en laat zien dat het jou niet deert sta je al heel sterk in je schoenen. Niemand hoeft jou te beoordelen op wat je al dan niet doet. Misschien voelt die persoon niet hetzelfde en heeft hij/ zij een bepaalde schaamte omdat je elkaar tegenkwam in de club. Van één ding mag je zeker zijn, die persoon zal het ook niet verder vertellen want dan moet hij/zij toegeven daar ook te zijn geweest.

Dus heb je drempelvrees voor welke redenen dan ook weet dan dat alles mag, niets moet en jij, hopen we toch, aan niemand verantwoording  hoeft af te leggen. Heb je nog vragen neem dan zeker vrijblijvend en discreet contact met ons op via e-mail: info@theclimax.be

Eigenlijk ben ik wel benieuwd wat jou tegen houdt om naar een plek te komen waar er veel respect is in de omgang, waar niets moet en de sfeer altijd gezellig maar toch erotisch, namelijk in The Climax te Balen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

William
3 maanden geleden

Hoi ik ben william ik maandag naar jullie toe komen, kunnen jullie ietst vertellen wat me te wachten staat