HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Een erotische club wat is dat nu juist?

Een erotische club wat is dat nu juist?

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 17:44

Er wordt wel eens gezegd van een erotische club dat het een bordeel is of waar je seks moet hebben.

Nou laat me dit gerucht even uit de weg ruimen.

Een erotische club wat is dat nu juist? The Climax

Om te beginnen komt iedereen uit vrije wil. Koppels, single dames en heren betalen inkom. Zij worden niet betaald om te komen. Haha dat zou de omgekeerde wereld zijn!

Oké maar ze komen wel om seks te hebben met andere mensen?! Ook niet waar. Niet iedereen komt naar een club om seks te hebben met anderen. Sommige wel anderen niet. De meeste komen vooral om plezier te hebben en...plezier maken doet ieder op zijn manier. De ene danst graag, de andere wordt graag bekeken en nog iemand anders kijkt graag. Er is een grote diversiteit aan mensen en hun fantasieën!
Voor elk wat wils en dat is wat je bij ons zeker zal vinden!

In een club moet je niets, jij bent de baas over je eigen lichaam, en als er iets gebeurt dat je niet wil, dan zeg je nee. Luistert de persoon niet en dringt hij/ zij zich toch nog op dan kun je steeds het personeel van The Climax inlichten. Zij zullen je hier zeker bij helpen! Een neen van een vrouw is en blijft een neen!!

Dan kan je nog steeds denken: "Maar als je binnen komt liggen de matrassen al klaar", In sommige clubs kan dit waar zijn maar mijn ervaring is anders. Elke club die ik al bezocht heb is eigenlijk zoals een discotheek. Een dansvloer, een bar, een rokersruimte, een chill-lounge plek, lekkere dansbare muziek, etc... Niets nieuw met het enige verschil dat je, vanaf een bepaald uur, danst in je lingerie.

Er zijn verschillende kamers ter beschikking waar ieder zijn gading kan vinden. Ook vind je bij ons een restaurant om eerst heerlijk te dineren. Je kan daarna naar het discogedeelte gaan of in de sauna om heerlijk te chillen. Niets is verplicht en je kan op jouw eigen tempo al dan niet op ontdekking gaan.

Clubs hebben veel te maken met vooroordelen zonder dat mensen weten wat het is. Een mythe, die geboren is in de jaren 80 denk ik, dat het bordelen zijn. Sommigen organiseren wel een gangbang, maar deze gaan meestal door op een dag in de week.
Ook hier is iedereen vrijblijvend om te kiezen wat hij/ zij doet.

"Neuken zonder liefde kan ik niet. Bah ik mag er niet aan denken..."Ja zo dacht ik er ook over...tot ik het zelf ontdekte waar een club voor staat en ik ben er niet meer weg te houden. Voor mij geen party's meer waar ik men 'normale' kleren moet aanhouden. Waar ik als vlees gekeurd word of zelfs mannen die zonder boe of bah op men kont slaan en me achterna fluiten. 
Nee voor mij is een club een plaats waar ik samen met mijn mannetje kan doen en laten waar we zin in hebben. Onder ons twee of samen met anderen, die keuze is volledig aan ons.
Ook jullie hebben die keuze!! Niets moet, alles mag is onze leuze!

Doe mij maar een club waar alles draait om respect voor elkaar en met elkaar. Waar het vooral draait om andere koppels te leren kennen die like-minded zijn, net als jij.
Een avondje uit, gezellig dansen, praten en waar het mogelijk is om een erotische beleving te hebben maar waar zeker niemand naartoe komt om uitsluitend seks te hebben met anderen. Heb respect voor elkaar, dan kom je al een heel eind!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie erover denken. Zeker van mensen die nog nooit naar een club zijn geweest, maar ook van mensen die er al wel zijn geweest.

Misschien heb je vragen of wil je anoniem blijven? Geen probleem, je kan ons altijd contacteren via info@theclimax.be
Wij garanderen discretie!

Hou onze pagina in de gaten want binnenkort komen er nog andere interessante topics!!

Momenteel zijn we nog gesloten door de Corona maatregelen. Jammer, anders hadden we jullie graag uitgenodigd om een keertje zelf te komen ontdekken wat het verschil is tussen een club en een bordeel. Maar zodra we weer open mogen, verwelkomen we jullie graag en geven we met plezier een rondleiding.

Tot ziens in The Climax!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.