HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Wat doe je aan als je naar een erotische club gaat?

Wat doe je aan als je naar een erotische club gaat?

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 13:59

Ik krijg wel eens de vraag; “Wat doe je aan als je naar een parenclub gaat”?

Je hebt zoveel vragen en gaat niet over één nacht ijs. Uiteindelijk gaat er toch redelijk wat tijd over vooraleer je die eerste stap zet. Zoveel vragen gaan door je hoofd, want je stapt een wereld binnen die je absoluut niet kent. 

Welke kledij draag je als je naar een erotische club gaat? The Climax

Op zaterdagavond is de lingerietijd meestal niet onmiddellijk bij het binnenkomen, maar later op de avond. Oef, wat een geruststelling!

Ongetwijfeld heb je van tal van outfits en lingeriesetjes geprobeerd die op je bed verspreid lagen. Terug in de kast gehangen of toch weer terug aan getrokken. Jezelf bekeken langs alle kanten in de spiegel en jezelf afgevraagd: “Is dit niet te braaf? Is het niet te sexy? Wat dragen de anderen”? En ga zo maar door.

Wat doe jij zoal aan als je een avondje gaat stappen? Meestal zorgen de vrouwen ervoor dat ze er op en top uitzien en kiezen ook bewust iets waar ze zich lekker in voelen en er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Ook de heren onder jullie maken zich op. Je doet uiteindelijk nooit je jogging aan om een avondje uit te gaan. Een sexy kleedje met pumps, een nette broek met hemd of leuke T-shirt. Meer hoeft het echt niet te zijn!

“En met de lingerietijd? Wij zijn half in de 30 of 40 en hebben geen figuurtje meer als 15 jaar geleden. Moet het in een lingeriesetje? Mijn man heeft een bierbuikje mag hij zijn T-shirt aanhouden? Is een babydoll of iets doorschijnend over men lingerie ook goed? Goh ik ben nogal verlegen om zo in men lingerie tussen al die andere mensen te lopen, ben ik niet gewend. Ik weet niet of ik dat wel durf".

Niemand heeft nog het figuur van 15 of 20 jaar geleden. Sommige houden van smal andere houden van xl. Smaken verschillen nu eenmaal en daar hoef jij je echt niet druk over te maken, zolang je man/vrouw jou maar lekker vindt. Want dat is toch het belangrijkste of niet!?

Voel jij je beter met een babydoll of iets doorschijnend over je lingerie? Dan doe je dat toch! Want uiteindelijk heeft iedereen weinig aan. Denk maar dat je op het strand bent, want ook daar heb je alleen maar je bikini of zwembroek aan.
Alles mag en niets moet!! Het enige wat moet is de verplichte lingerietijd en dat is bij ons om 22:00 uur. EN plezier maken natuurlijk! Je eerder omkleden mag ook natuurlijk, maar om 22:00 uur gaat iedereen in lingerie, dus je bent zeker niet alleen!!
Al gaande weg zal je door hebben dat de mensen echt niet naar je staan te staren, want die zijn het al gewoon om anderen zo te zien, niets nieuw dus. Maar voor jou wel en dat kan best wel even raar aanvoelen.

Als je voor de eerste keer komt vinden de mensen het ook niet erg dat je even moet wennen. Natuurlijk, indien je elk weekend zou terugkomen en je dan telkens met je T-shirt aan zou blijven staan, dat kan ook niet.
Maar ik ben er wel zeker van, uit ervaring weet ik dat, dat je sneller dan je denkt je T-shirt of babydoll niet meer aan wilt. Want iedereen in lingerie of in boxer is gewoon veel leuker en spannender. Dat zal je zelf wel ontdekken.
Gewoon relaxen, genieten en vooral jezelf zijn want iedereen is uniek. Ook jij!

Zo nu weten jullie weer iets meer over kledij en lingerie in onze club. Zit je met nog meer vragen? Ongetwijfeld!
Stel ze gerust hieronder of stuur ze ons via een privébericht naar info@theclimax.be. We beantwoorden ze met veel plezier!

We wensen jullie allemaal in ieder geval een ongelooflijke fijne dag en hopelijk tot snel een keertje. Het Climax team


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.