HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Ben ik niet te jong? Of te oud om naar een erotische club te gaan?

Ben ik niet te jong? Of te oud om naar een erotische club te gaan?

Gepubliceerd op 9 januari 2021 om 13:59

Vaak krijg ik de vraag: "Ik ben 26 en mijn vriend 31 zijn we niet te jong"? of "Ik ben een man van 55 ben ik niet te oud"?

Hoe oud je bent speelt geen rol, zolang je maar minstens 18 jaar bent. Iedereen heeft zijn leeftijd en iedereen wil plezier maken.

Ben ik niet te jong of te oud om naar een erotische club te gaan? The Climax

Hoe oud je bent speelt geen rol, zolang je maar minstens 18 jaar bent. Iedereen heeft zijn leeftijd en iedereen wil plezier maken. Wie kent de uitspraak niet: "Je bent jong en je wilt wat. .En dat kan en mag op elke leeftijd want je bent maar zo oud zoals jij jezelf voelt.

Jammer genoeg gebeurt het natuurlijk ook dat je 20, 30 of 40 jaar met iemand samen bent geweest en dan kom je te scheiden. Ja, daar sta je dan. Een discotheek is niets meer voor jou. Maar waar kan je dan nog plezier maken en nieuwe mensen leren kennen?  Bij ons @ The Climax want Live Your Life to The Climax!!!

Elke keer is anders en voor elks is er wat wils! Voor jong en oud die plezier willen maken, een avondje uit, lekker weg, ontspannen en nieuwe dingen en mensen ontdekken. Zeker ideaal voor koppeltjes die voor de eerste keer de stap willen zetten! Dus trek die stoute dansschoenen aan en kom samen eens op ontdekking in de toekomst!!

Ben je nieuwsgierig en zou je graag eens lang willen komen? Maar heb je nog drempelvrees? Neem contact met ons op via Facebook, plaats een reactie hieronder of stuur ons een mail naar info@theclimax.be.

Neem ook zeker eens een blik in onze foto's.

Tot ziens op één van onze toekomstige super gezellige party's!!

Neen, we geven de moed niet op en blijven erin geloven! Hou de moed er allemaal in want ooit gaan we zeker weer open.

Tot dan

Gisela & Benny & het voltallige Climax team


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.