31 december 2019 - 19:00

Beste Swingers, vrienden,

Vier met ons van oud naar nieuw in stijl en sfeer met een super ambiance !

In GLITTER & GLAMOUR  het nieuwe jaar inzetten met een spetterend feest tot in de vroege uurtjes…

Wat mag u verwachten van deze speciale avond :

Het feest zal al starten van 19u tot ….? Bij binnenkomst zal meteen een feestsfeer hangen, met de gepaste bubbels, dranken, hapjes, fingerfoods, special winter BBQ OFYR , Plancha Grill, warme en koude gerechten, desserts,…

Vanaf 02.00u zorgen we voor een uitgebreid nachtbuffet met verschillende lekkernijen…

Ook onze DJ’s van dienst zullen weer het beste van zich geven om er meteen een feest van te maken , The Climax zal weer ontploffen van een ongekende sfeer en ambiance met sexy party people !

Toeters en bellen, hoedjes, wij zorgen ervoor… want om middernacht gaat het dak er volledig af !

Ook zullen er op deze avond nog tal van verrassingen zijn, en een attentie u aangeboden door The Climax ! 

Om het zeer gezellig en sfeervol te houden leggen we een limiet op van 70 koppels en gaan we werken met reservering zodat alles weer vlotjes kan verlopen.

Willen jullie er bij zijn reserveer dan  tijdig uw plaatsje want Vol is Vol !

Reserveren kan tot 25 december door op voorhand 140 euro per koppel te betalen in de club met Cash of via overschrijving op het rekeningnummer BE 77 75120986 9442 op naam van The Climax

Met als mededeling : NYE 31 /12   2019-2020 + jullie beide voor en achternamen !

Na jullie overschrijving stuur je een mailtje naar info@theclimax.be met mededeling van NYE 31/12 en jullie namen zodat wij nadien je een mail kunnen terug sturen ter ontvangst van jullie betaling. Pas dan ben je zeker van je reservatie… acties of kortingen gelden niet op deze avond.

Wil je toch komen op de avond zelf dan betaal je 150 euro, maar dit kan alleen wanneer er nog plaats zou zijn … De limiet is gesteld op 70 koppels. Single dames betalen 70 euro , single heren zijn niet toegelaten.
Bent u overtuigd om met ons het nieuwe jaar in te zetten schrijf je dan snel in!

Wij zullen klaar staan met heel ons team en kijken ernaar uit om er een onvergetelijke NYE van te maken samen met jullie!

Groetjes
Gisela & Benny