Liefste klanten Op zaterdag 16 maart vindt er een spectaculaire party plaats in the Climax in Balen. Het is tijd om je klaar te maken voor de meest opwindende avond van het jaar: de 'Dress to Impress' party! Deze avond staat volledig in het teken van verleiding, sensualiteit en het verkennen van je stoutste fantasieën.

 

Bij deze unieke party draait alles om het dragen van sexy uniformen. Het is dé gelegenheid om je meest uitdagende outfit uit de kast te halen en jezelf te laten zien in een erotische en speelse sfeer. Of je nu houdt van verpleegsters, politieagenten, brandweermannen, piloten of welk uniform dan ook, deze avond is dé gelegenheid om je innerlijke verleider of verleidster los te laten.

 

Wees niet verlegen en laat je fantasie de vrije loop. Verbaas en verleid anderen met je sexy uniform en laat jezelf onderdompelen in een wereld van plezier en genot. Of je nu een ervaren swinger bent of nieuwsgierig bent naar deze levensstijl, deze party biedt een veilige en respectvolle omgeving waarin je jezelf kunt zijn.

 

Dus, trek je meest verleidelijke uniform aan en kom naar the Climax in Balen op zaterdag 16 maart. Bereid je voor op een avond vol opwinding, verleiding en grenzeloos plezier. Wees klaar om je wildste fantasieën werkelijkheid te laten worden en geniet van een geweldige uniform party die je nog lang bij zal blijven.

 

All-In formule inclusief:
* uitgebreid warm- & koud buffet van 20:00 tot 23:30 uur. Daarna is er een dessertbuffet tot  01:30 uur;
* alle soorten A-label drank;
* airconditioning in discotheek & bovenverdieping;
* verschillende hygiënische, erotische speelkamers;
* infrarood sauna;
* jacuzzi;
* GRATIS parking;
* lockers;
* handdoeken, condooms;
* binnen- & buiten douches;
* rokersruimte;
* gezellige ruime tuin.

Prijs:
* koppels: € 120,-
* heren: € 120,-
* dames: € 30,-

Dresscode:
Wij verwachten van onze klanten dat ze netjes en sexy gekleed komen.
Vanaf 22:00 uur is er een verplichte dresscode voor al onze gasten:
* dames: lingerie, topless, leder/lak/metal, naakt …
* heren: boxershort, leder/lak/metal, naakt,…