HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Wat als ik jaloers word?

Wat als ik jaloers word?

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 12:50

In de volgende link, die onderaan dit artikel is toegevoegd, lees je over een vrouw Mirjam (44 j) waarvan de man is vreemdgegaan. Na lang praten heeft ze besloten om met hem verder te gaan.

Wat als ik jaloers word? The Climax

Nu wil hij naar een parenclub. Hij vindt SM opwindend en wil graag een keer met een andere vrouw vrijen terwijl Mirjam ook wel eens met een vrouw zou willen vrijen. Maar ze twijfelt. Is ze niet te jaloers voor een parenclub?

Mijn mening is dat zolang je niet het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om naar een parenclub te gaan, dat je het beter niet doet. Veel mensen gaan wel eens voor de 'verkeerde' redenen naar een club. Om hun man/vrouw te plezieren, schrik om hem/haar te verliezen, bang dat hij/zij anders toch vreemd zou gaan etc.

Naar een parenclub gaan moet je vooral samen willen. Als je het alleen maar doet omdat de andere partner het wil, maar jij staat er zelf niet achter, dan is het geen goed vertrekpunt. Als je op voorhand al weet dat je het niet kan verdragen dat er iemand anders aan je partner zit, dan ga je beter niet naar een parenclub.

Een driehoeksverhouding? Een trio? Dat zie je niet zitten maar je zou het doen om je huwelijk te redden? Niet echt aan te raden! Je huwelijk zal er niet beter op worden en je vertrouwen nog veel minder.

Naar een parenclub gaan moet je doen als aanvulling op je seksleven. Je hebt een goed huwelijk of een geweldige relatie. Alles loopt lekker maar je zit samen in een seksueel dipje. Samen heb je al zoveel spannende dingen gedaan en nu wil je een stap verder gaan. Iets nieuws ontdekken waar jullie je allebei goed bij voelen.

Maak vooral goede afspraken! Wat kan en wat kan niet? In de loop der tijd zal je op niet voorziene omstandigheden botsen. Kom je nieuwe obstakels of zelfs uitdagingen tegen. Dan zal je nieuwe afspraken moeten maken. Communicatie en erover praten is héél belangrijk!

Wat denk jij over het verhaal van Mirjam (44j)? Wat zou jij doen in haar plaats?
We horen graag je mening.

https://www.gezondheidsplein.nl/specials/seksualiteit/patientverhalen/te-jaloers-voor-een-parenclub/item44328?ReactieModel_page=4


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.