HOME » INFORMATIE » TOPICS & FAQ » Waarom zou je naar Club The Climax komen?

Waarom zou je naar Club The Climax komen?

Gepubliceerd op 16 januari 2021 om 12:25

Op de eerste plaats natuurlijk om je honger naar erotische nieuwsgierigheid nog meer aan te wakkeren. Maar ook om je seksleven te verruimen en het ‘andere uitgaan’ te ontdekken. Maar natuurlijk is er veel meer dan dat.

 

Waarom zou je naar club The Climax komen?

The Climax is een super gezellige club in Balen, België. Waar iedereen praat met iedereen. Bij ons is iedereen welkom die houdt van een erotisch en ontspannen avondje uit. Daar het in The Climax niet te groot is zal jij je al veel sneller thuis voelen.

De swingende dansvloer en relaxte zithoeken is de ideale plaats om andere gelijkgestemde en openminded koppels en singles te leren kennen.

 

Onder ons dak komen zowel swingers als party people die graag zien en bekeken worden. Dansen, flirten, teasen en pleasen begint reeds op de dansvloer met de juiste muziek. Onze Dj’s zullen steeds zorgen voor het zwoele ritme en heerlijke beats zodat jij misschien al snel wilt gaan genieten in één van onze playrooms.

Onze playrooms bevinden zich op het eerste verdieping. Net zoals onze lockers en douches. Elke kamer is voorzien van een airco. Hierdoor heb je geen last van te warme kamers of het geluid van op de dansvloer en kan jij je heerlijk overgeven aan elk erotisch avontuur.

Wij organiseren ook regelmatig spannende erotische themaparty’s met sexy dresscodes. Ook in de zomer zullen er tal van Summer party's op de agenda staan!

In The Climax hoef je geen swinger te zijn, partnerruil te hebben of überhaupt seks te hebben. Het enige wat wij zouden durven zeggen dat moet, is plezier hebben! Kom zelf op ontdekking en beleef de opwindendste avond en fijnste sfeer waar iedereen zich heerlijk vrij voelt om te doen en laten waar hij/zij zin in heeft. Met het nodige respect voor elkaar natuurlijk.

Vanaf 18 jaar en vanaf het weer kan kijken wij er naar uit om jullie te verwelkomen!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.