OVERNACHTEN

Corbie Mol. The Climax

Hotel Corbie Mol

Alle hotelkamers van Corbie Mol beschikken over de nodige voorzieningen zoals bad en douche, minibar, tv, telefoon, internetaansluiting, wifi, kluis en wekdienst.
Het hotel beschikt over een ondergrondse parking met laadpaal voor elektrische wagens en een gezellige bar. 's Morgens kunnen de hotelgasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel is op een kleine 4 km verwijderd van de club.

Neem rechtstreeks contact met hun op via deze weg. Contact.

 


Hotel Hippicampus. The Climax

Hotel Hippocampus.


Er zijn slechts enkele hotelkamers zodat bezoekers het gevoel krijgen het huis voor zich alleen te hebben. Deze hotelkamers zijn ruim en beschikken over Art Deco meubilair, een recent vernieuwde badkamer, beige gestreept behangpapier en Bourgondisch vast tapijt. Alle kamers beschikken over een internetaansluiting! Er is een gratis afgesloten parking.

Een stevig ontbijt wordt geserveerd in een kamer op de eerste verdieping. Het omvat vers fruitsap, warme croissants, French brioches en verschillende kazen.

het hotel ligt op 7 km rijden van de club. Boek hier een kamer. 

 


De Zandput. The Climax

B&B Zandput

Hier kan je, kortbij, overnachten. De B&B is op 7.6 km verwijderd van de club.

De Zandput is voorzien van ruime kamers met een badkamer, keuken, eethoek en een living met tv. De verblijven op de 1ste verdieping zijn voorzien van airco.

Jullie kunnen de kamer rechtstreeks boeken op het nummer +32 (0)494774463 of via email naar info@zandput.be


Hotel Au Prince Royal 

Bij Hotel Au Prince Royal gelegen in Leopoldsburg, op ongeveer 11 km rijden van de club, heb je reeds een standaardkamer 20 m² met douche en gratis wifi voor 70€ p.p., 100€ per 2 personen.

Wil je graag een kamer boeken neem dan hier contact met hun op.