Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
jopi jopi schreef op 27 augustus 2019 om 01:52:
beste hoeveel is het lidgeld
Admin-antwoord door: The Climax
Lidkaart is volledig gratis !
... Wissel deze metabox.
Sensuals Sensuals schreef op 27 augustus 2019 om 00:29:
Beste, wij zijn uiterst blij dat er nog eens een klassevolle nieuwe club open gaat waar singles toegelaten worden op zaterdag. De meeste clubs op zaterdag zijn couples only. Zolang dat er een goed evenwicht is tussen alleenstaande mannen met respect en koppels is er geen enkel probleem. Voor ieder wat wils. Wij zijn alvast van de partij zaterdag en gaan er een leuk feestje van maken.
... Wissel deze metabox.
Hotkoppel Hotkoppel schreef op 24 augustus 2019 om 19:11:
Toch nog eens een oproep, wij zitten er zelf ook al jaren in, het is jullie Club en jullie regels. Maar echt waar een gouden aanrader Zaterdag Couples Only, Het verhaal van op reservatie, vriendjes van de baas genoeg gezien, echt mooie jonge mannen zitten Zaterdag toch bij hun vrouw en kunnen niet weg, maar voor ons en veel koppels die wij kennen een reden om niet te komen. Echt jammer. Maar het zijn jullie uiteraard diepe richting van volk en jullie Club bepalen, veel succes alvast!!
... Wissel deze metabox.
The Climax The Climax schreef op 24 augustus 2019 om 12:22:
Admin-antwoord door: The Climax
Beste vrienden, swingers , om even een antwoord te geven op jullie reactie over single dames en actieve koppels. Wij zullen alles in het werk stellen om het voor iedereen gezellig en aantrekkelijk te maken. In veel clubs is het gebruikelijk dat iedereen aan de entree betaalt ook de dames. De praktijk is: dat als er hele actieve dames zijn, dat die dan vaak beloond worden met een gratis entree en dat geldt dan ook voor de actieve koppels. Ik zou zeker een kijkje komen nemen en je kan ons dan ook altijd aanspreken hierover. Wat zaterdag betreft zal het aantal mannen beperkt zijn en op reservatie. Hiervoor hebben we speciaal afsluitbare kamers (2) voorzien om hiervoor een oplossing te bieden aan de swingers die er zich zouden kunnen aan storen. Voor elk wat wils... Team The Climax
... Wissel deze metabox.
Shane Shane schreef op 23 augustus 2019 om 12:14:
Ik kan niet wachten op mijn eerste gb in the Climax. Ik hoop een line-up met mooie geile vrouwen. Xx Shane
... Wissel deze metabox.
Nele en Guy Nele en Guy schreef op 23 augustus 2019 om 11:32:
Beste, om te beginnen proficiat met je mooie club โ€˜op fotoโ€™. Dan nu mijn gedacht. Natuurlijk doen jullie dit om er geld aan over te houden en niet voor mijn schoon ogen. En hoe kunnen jullie je club laten draaien? Zolang er geld binnen komt. En wanneer komt er geld binnen? Als er volk is. En als je altijd single mannen binnen laat, kies je voor een bepaalde richting in je club. Dat is jullie keuze. Die single mannen die komen ook niet voor mijn schoon ogen, die komen om te poepen, cru gezegd. En met wie poepen die mannen? Met de aanwezige dames. Dus moet je die aanwezige dames in de watten leggen. En in de watten leggen is niet inkom vragen!!! Dit geldt natuurlijk alleen voor de actieve dames. Je kan ook dames inhuren maar de mannen zijn altijd dezelfde dames vlug moe daarom zou ik als tip geven om de โ€˜actieveโ€™ single dames en โ€˜actieveโ€™ dames van koppels minstens gratis binnen te laten en zelfs een kleine vergoeding te geven. En je kan gemakkelijk controleren wie actief is of niet. Het is maar een tip. En wij komen zeker en vast mee doen als je dat in je planning op neemt anders gaan we max eens 1 keer komen kijken en daar ga je niet van kunnen leven. Mijn tip is, denk op lange termijn.
... Wissel deze metabox.
Al. Al. schreef op 23 augustus 2019 om 10:52:
Hey, zeer mooi.. echt jullie werk van gemaakt met veel classe.. Wat Mike vermelde ivm de uren ja is wel een goede opmerking...zal spijtig genoeg niet van de feest kunnen zijn het weekend van de 30ste moet werken maar hopelijk is er nog wat feestsfeer in de lucht maandag dan ben ik er en ben echt nieuwsgierig om jullie nieuwe baby(club) in life te zien. Met zeer vriendelijke groeten Al.
... Wissel deze metabox.
Ceetje Ceetje schreef op 19 augustus 2019 om 09:52:
Inderdaad, entree vragen voor dames alleen? En op een zaterdag 45 euro? Terwijl je deze dames hard nodig hebt. Zeker op een zaterdag als je dan ook mannen alleen binnenlaat.
... Wissel deze metabox.
Mike Mike schreef op 18 augustus 2019 om 10:17:
Prachtige veranderingen, proficiat! Nog een kleine opmerking: Veel heren en koppels zijn pas in de namiddag vrij. Sommigen komen van redelijk ver, en dat doen ze (wij) met plezier als de club de moeite waard is. Wie pas in de namiddag zich kan vrij maken (en van ver komt) zal pas tussen 13 en 14 uur arriveren in Balen. Als jullie op weekdagen slechts open zijn tot 17u30, dan rest er niet echt veel tijd en mogen we nog als cadeau in de volle spits terug naar huis rijden, en dat is zeer jammer. Minimum een uurtje langer open maakt veel verschil uit. Hoe langer je open blijft hoe meer het loont om na een werkvoormiddag de lange afstand naar Balen te overwegen. Begrijpelijk dat 5 uur meer dan genoeg is voor een gangbang op zich (en voor de girls) maar een uurtje extra open na de gangbang zou ik toch overwegen..
... Wissel deze metabox.
Single dame Single dame schreef op 15 augustus 2019 om 13:08:
Ziet er mooi uit maar als single vrouw betalen terwijl 500m terug gratis is? Als club mag je blij zijn met single vrouwen met al die single mannen.
... Wissel deze metabox.
Hannie Hannie schreef op 12 augustus 2019 om 12:42:
Hiep hoi! Weer een spannend adres erbij om eens op bezoek te komen.. Het ziet er al erg mooi uit!! Ook wij vinden het fijn dat er gesloten kamers aanwezig zijn! Succes met de opening, en wij komen zeker en vast een keertje binnen. ๐Ÿ˜
... Wissel deze metabox.
Wammes Wammes schreef op 11 augustus 2019 om 19:09:
Ik ben benieuwd. Ik lees dat veel koppels avonden met single mannen niet zien zitten en een couples only avond missen. Veel mannen zien juist avonden met koppels die alleen koppels zoeken niet zitten en missen juist avonden waar couplesonly koppels geweerd worden, zoals Amai. Ik zou zoโ€™n concept ook graag hier zien. Het zou ook meer onderscheiden t.o.v. andere clubs in de buurt ๐Ÿ˜‰ In elk geval van harte gefeliciteerd en veel succes!
... Wissel deze metabox.
Geert B4 & Katty Geert B4 & Katty schreef op 10 augustus 2019 om 20:07:
Heel veel succes met jullie zaak,een vernieuwing in swingend vlaanderen . Nogmaals van harte proficiat en tot ziens,
... Wissel deze metabox.
Dave en angela Dave en angela schreef op 8 augustus 2019 om 20:57:
Geen coupels only? Heren alleen op alle dagen? Ook wij denken dat je dit misschien beter gelijk kan aanpassen. Ziet er geweldig uit maar als er ook op zaterdag heren alleen binnen mogen slaan we per definitie al over.
... Wissel deze metabox.
Hotkoppel Hotkoppel schreef op 7 augustus 2019 om 19:37:
Veel succes met jullie nieuwe zaak, als het een tip mag zijn, ook single mannen op Zaterdag is erg jammer, geen enkele dag couples only?
... Wissel deze metabox.
denui denui schreef op 7 augustus 2019 om 15:51:
nou........... hopelijk nu eens een club waar er ook wat anders gebeurd dan 4x per avond omkleden en "kijk ons hier eens mooi staan wezen" erotische dance clubs zijn er al genoeg, voorheen eroxx was ook zon dikke nekken kijk club zonder actie. mischien ook eens wat doen aan het thema bare sex voor liefhebbers? voor de rest succes gewenst met de onderneming, zullen eens komen zien,al is het wel met een wat sceptisch gevoel.
... Wissel deze metabox.
Jan en Eva Jan en Eva schreef op 5 augustus 2019 om 21:03:
Proficiat met de zaak. Hopelijk kunnen jullie de Gercelino"s doen vergeten, want dat was 'gene vetten' gelijk ze bij ons zeggen. Werken jullie samen met andere clubs uit de buurt gelijk Eroxx? Lijkt me niet slecht gezien dat toch wel een zeer goede club is voor zowel jong en oud en zeker geen slecht voorbeeld zou zijn. We proberen er bij te zijn met de opening. Op weml publiek mikken jullie? Jong, oud, trendy, klassevol, stijlvol?
... Wissel deze metabox.
love4older love4older schreef op 5 augustus 2019 om 18:56:
Ziet er Top uit! Idd zo als er hier nog zeggen , Gesloten Kamers is top dat je ongestoord je ding kan doen ook met meerdere! zelf de raampjes Zouden niet moete ๐Ÿ™‚ of gordijntjes hangen die je kan toedoen of open dan kanje nog kiezen of je ze open of toe doet
... Wissel deze metabox.
Werner en Conny Werner en Conny schreef op 27 juli 2019 om 19:54:
Leuk dat jullie het overnemen en prachtige foto's. We gaan proberen erbij te zijn bij de opening. Geitjes Conny en Werner uit Boom
... Wissel deze metabox.
Kinyandcozy Kinyandcozy schreef op 25 juli 2019 om 01:15:
Leuk dat jullie een doorstart maken en terug een meerwaarde aan de club geven! Van jullie vriendelijkheid en gastvrijheid hadden . . . nog iets kunnen leren! Er gaan toch terug genoeg handdoeken zijn he ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜—๐Ÿ˜œ lol. Veel succes, wij komen jullie zeker eens bezoeken, en we hopen er onze oude vrienden ook weer te zien. X X X
... Wissel deze metabox.