Zaterdag 31 December

19:00 - 05:00 uur 

SYLVESTER PARTY

Beste Klanten, vrienden,

Vier met ons van oud naar nieuw in The Climax! Samen maken we de overgang van 2022 naar 2023 in een stijl en klasse vol kader!

We maken er een speciale avond/ nacht van tot in de vroege uurtjes. Wij zorgen voor een feestelijk buffet met bubbels en nog veel meer…

Onze DJ Max zal voor de ambiance zorgen en jullie opwarmen met zwoele beats!

 

De deuren gaan open om 19.00u zodat we op tijd kunnen starten met een lekker aperitief/ bubbels en hapjes. Het feestelijk en extra uitgebreid buffet zal klaar staan vanaf 19.30u tot 23.00u.

Daarna zal het aftellen beginnen naar middernacht en zal de sfeer er al stevig in zitten, samen tellen we af en klinken we op het nieuwe jaar!

Vanaf 02.00u zorgen we nog voor een nacht buffet met kleine snacks en versnaperingen. We laten deze nacht niet zomaar voorbij gaan…

Zorg dat je erbij bent! Want de plaatsen zijn beperkt! VOL = VOL!

De limiet leggen we op 80 koppels en een beperkt aantal single heren die liefst vergezeld zijn van een koppel.

 

Wil je erbij zijn op deze Sylvester Party schrijf je dan in en stuur een mail naar info@theclimax.be met jullie voor en achternamen en een bewijs van jullie storting op rekening nummer van The Climax AXA : IBAN BE77 7512 0986 9442

Je kan ook je inschrijving doen aan de inkom en je ticket aan de kassa betalen.

Na ontvangst van jullie betaling zal je van ons een bevestigingsmail krijgen met jullie toegangscode.

 

Voor de snelle beslissers hebben we volgende tarieven :

Schrijf je in tot eind november aan 130 euro / per koppel

Vanaf 1 december tot 15 december aan 140 euro / per koppel

Vanaf 16 december tot 30 december aan 150 euro / per koppel

Single heren 150 euro

Single dames 70 euro

 

Wij hopen dat jullie met ons mee komen vieren en klinken op het nieuwe jaar!!

Groetjes Het Climax Team!

 

All-In formule inclusief:

 • A DJ that surpasses the best
 • COUPLE AREA
 • warm- & koud buffet 
 • alle soorten A-label drank
 • airconditioning in discotheek & bovenverdieping
 •  verschillende erotische speelkamers
 •  infrarood sauna;
 •  jacuzzi;
 •  GRATIS parking;
 •  lockers;
 •  handdoeken, condooms;
 •  binnen- & buiten douches;
 •  rokersruimte;
 •  gezellige ruime tuin.

 DRESSCODE 

DOELGROEP

Koppels, single vrouwen & single mannen

 

   PRIJZEN & TIJDEN

  RESTAURANT OPEN

  Maandag en donderdag

  11.30 tot 16.00

   

  Vrijdag en zaterdag

  20.00u tot 23.30

  dessert tot 01.30

   

  Zondag van 17.00u tot 21.00uur

  Clubreglement 

   

  1. De allereerste grondregel luidt: NEE is NEE. Als iemand iets niet wil dan moet dat vanzelfsprekend zonder verdere discussie gerespecteerd worden. Wordt"Nee"niet gerespecteerd zal desbetreffende persoon de toegang tot onze club permanent worden ontzegd.
  2. Personen die sterk onder invloed van alcohol, prostitutie bedrijven of jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten of moeten onze club direct verlaten.
  3. Gsm, camera’s en andere apparaten waarmee gefotografeerd of gefilmd kan worden moet u in de locker deponeren!  Fotograferen en filmen zijn op het hele terrein van de club ten strengste verboden.
  4. Om het schoon en hygiënisch te houden verzoeken we u om in het gebied met de matten te allen tijde een handdoek neer te leggen. Deze liggen op diverse plaatsen klaar voor dit doel. Gelieve de gebruikte handdoeken in de daartoe bestemde opbergmanden te deponeren.

  5. Gebruikte condooms en papieren doekjes alstublieft in de daarvoor klaar staande afvalemmers werpen en niet tussen de matrassen.

  6. Voor uw eigen veiligheid, en hygiëne is roken en het meenemen van eten en drinken in alle erotische vertrekken (speelruimtes) niet toegestaan.

  7. Wij verzoeken u in het belang van alle potentiële liefdespartners om bij alle activiteiten goed op uw eigen lichaamshygiëne te letten, wat bij een club als de onze eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

  8. Het betreden van de matrassen met schoenen, van welke aard dan ook, is niet toegestaan!

  9. In de speelruimtes verzoeken we u geen luide gesprekken te voeren omdat dit storend is voor de andere gasten. Leuke gesprekken kunt u voeren aan de bar of in ons restaurant.

  10. Als iets u stoort in de club- of in de erotische ruimtes, neemt u dan contact op met het personeel bij de receptie of de bar, zodat we direct uw problemen kunnen oplossen.