Vrijdag 28 Oktober

20:00 - 03:00 uur 

HALLOWEEN SLUTS

Trek je mooiste, coolste en/of griezeligste outfit aan en kom ook gezellig mee griezelen. Misschien win je zelfs ook nog een prijs bij de prijsuitreiking voor griezeligste outfit!    LET OP DIT IS NIET VERPLICHT

 

The Climax is the place to unwind and dive into the night full of exquisite sensations.

Voor stellen en singles die hun seksuele voorkeuren willen waarmaken.

Deze party is enorm geschikt voor koppels die van Wife Sharing en gangbang houden.

Ook de Swinger-beginners kunnen lekker Loungen, swingen en chillen ............

We hebben ook couple rooms!

Eén  DJ die telkens weer verrast met de beste beats.

 

All-In formule inclusief:

 • warm- & koud buffet 
 • alle soorten A-label drank
 • airconditioning in discotheek & bovenverdieping
 •  verschillende erotische speelkamers
 •  infrarood sauna;
 •  jacuzzi;
 •  GRATIS parking;
 •  lockers;
 •  handdoeken, condooms;
 •  binnen- & buiten douches;
 •  rokersruimte;
 •  gezellige ruime tuin.


 DRESSCODE 


DOELGROEP

Koppels, single vrouwen & single mannen

 


   PRIJZEN & TIJDEN


  RESTAURANT OPEN

  Maandag en donderdag

  11.30 tot 16.00

   

  Vrijdag en zaterdag

  20.00u tot 23.30

  dessert tot 01.30

   

  Zondag van 17.00u tot 21.00uur


  Clubreglement 

   

  1. De allereerste grondregel luidt: NEE is NEE. Als iemand iets niet wil dan moet dat vanzelfsprekend zonder verdere discussie gerespecteerd worden. Wordt"Nee"niet gerespecteerd zal desbetreffende persoon de toegang tot onze club permanent worden ontzegd.
  2. Personen die sterk onder invloed van alcohol, prostitutie bedrijven of jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten of moeten onze club direct verlaten.
  3. Gsm, camera’s en andere apparaten waarmee gefotografeerd of gefilmd kan worden moet u in de locker deponeren!  Fotograferen en filmen zijn op het hele terrein van de club ten strengste verboden.
  4. Om het schoon en hygiënisch te houden verzoeken we u om in het gebied met de matten te allen tijde een handdoek neer te leggen. Deze liggen op diverse plaatsen klaar voor dit doel. Gelieve de gebruikte handdoeken in de daartoe bestemde opbergmanden te deponeren.

  5. Gebruikte condooms en papieren doekjes alstublieft in de daarvoor klaar staande afvalemmers werpen en niet tussen de matrassen.

  6. Voor uw eigen veiligheid, en hygiëne is roken en het meenemen van eten en drinken in alle erotische vertrekken (speelruimtes) niet toegestaan.

  7. Wij verzoeken u in het belang van alle potentiële liefdespartners om bij alle activiteiten goed op uw eigen lichaamshygiëne te letten, wat bij een club als de onze eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

  8. Het betreden van de matrassen met schoenen, van welke aard dan ook, is niet toegestaan!

  9. In de speelruimtes verzoeken we u geen luide gesprekken te voeren omdat dit storend is voor de andere gasten. Leuke gesprekken kunt u voeren aan de bar of in ons restaurant.

  10. Als iets u stoort in de club- of in de erotische ruimtes, neemt u dan contact op met het personeel bij de receptie of de bar, zodat we direct uw problemen kunnen oplossen.