12 november 2019 - 13:00

NIEUW IN THE CLIMAX : PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
OP DINSDAG 12 NOVEMBER VAN 13.00 U  TOT  17.00 U TRY OUT GANGBANG
Eén van de meest spannendste gangbangs waar iedereen welkom is…
Deze namiddag zal voor velen weer een namiddag worden om nooit te vergeten…
Niemand in haar omgeving weet welke fantasieën ze daar al heeft beleefd. Waar jij van droomt om
met haar te doen zal zij die middag herhaaldelijk ervaren. Ze zoekt geile, potente mannen om haar lekker, hard, lang en diep te neuken, een paar uur lang geile seks !!! Bijna niets is taboe en in de handen van de juiste doortastende mannen verandert zij in extreme geile sex-slet en vaak zijn al haar gaatjes dan ook beschikbaar voor jullie ! Liefst heeft ze meerdere pikken tegelijkertijd.

Laat de sleur maar thuis en laat je (man, vrouw en/of stel) verrassen door wat komen gaat. Go with the flow en live your dreams. Dont dream your life!
Anders dan bij professionele gangbangs is er bij de Presidential Suite Gangbang geen vaste line-up en juist dat maakt dat het iedere keer weer uniek is. Vele amateur meiden hebben hier hun fantasie beleefd en hun eerste gangbang ervaren.
Blijf niet langer dromen over je buurvrouw maar kom langs om haar en de andere buurvrouwen te neuken. Geen profs, geen fake gedoe, geen fake leeftijd maar gewoon geile buurvrouwen die het geil vinden om door meerdere mannen geneukt te worden.Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie…. ? Neem dan snel contact met ons op !
Prijs :
Mannen : 125 euro
Koppels : 50 euro
Dames : Gratis

Live Your Life To The Climax !