In formatie en rondleiding

Welkom in Club The Climax. Een sfeervolle, stijlvolle en trendy parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar.

Een prachtige gelegenheid om compleet uit te gaan met een gezellige bar / discotheek, uitgebreid warm en koud buffetrestaurant, en vele andere hygiënische, erotische speelkamers. En niet te vergeten klantvriendelijk personeel, die jullie graag de avond van jullie dromen bezorgen.

Aankomst en parkeergelegenheid :
Bij jullie aankomst aan de The Climax is er een parking vooraan voorzien, aangezien deze parking niet groot is kan je ook parkeren in de straat en langs het kanaal waar er voldoende plaats is voor je auto.

Ontvangst & Inkom:
Wij ontvangen u persoonlijk en geven een rondleiding in de club indien jullie dat wensen. Bij het betalen van de inkomprijs cash / BC ontvangt u een sleutel van de locker en een gratis lidkaart. Alles is inbegrepen, zoals het buffet & drankjes, handdoeken…

Bar en dansvloer
We hebben een sfeervolle bar, waar je makkelijk contact maakt en het ideaal relaxen is. Er zijn verschillende gezellige zit- en sta hoekjes, sfeervolle verlichting. De dansvloer is open en uitnodigend. Je kan hier lekker uit je dak gaan op de trendy dance muziek van onze top DJ’s.

Rookruimte
Natuurlijk zijn rokers in onze club gewoon welkom, zij kunnen hun sigaretje opsteken in onze sfeervolle rookruimte, voorzien van gezellige hangtafels en barkrukken , met een rook afzuigsysteem. Wij hopen op deze wijze aan alle gasten een passende oplossing te bieden ten aanzien van het nieuwe rookbeleid

We voeren ook een anti drugs beleid, en houden ons daar strikt aan ! Mocht je nu toch iets opvangen of zien , kom a.u.b. even naar ons en vertel het ons geheel anoniem, zo houden we het schoon en gezellig.

Dresscode :
Op maandag, donderdag en vrijdag is de dresscode direct bij binnenkomst. Op zaterdag gaat de dresscode in om 22.00u dan is het tijd om je uitdagendste lingerie aan te trekken.

Restaurant
We hebben een moderne en professionele keuken en ons restaurant is ideaal om sfeervol en ongedwongen in contact te komen met gezellige swingers. Veertig gezellige zitplaatsen, een plancha-grill buffet, verrukkelijke salades en groenten, warme en koude gerechten … Het restaurant is geopend maandag en donderdag van 11.30 u tot 16.30u en op vrijdag en zaterdag van 20.00u tot 01.00u

Terras
Bij aangename buitentemperaturen kan je gezellig genieten op ons luxueus terras, waar U tevens kan lekker eten en drinken. Wil je even relaxen in onze sauna, lounge zetel, elkaar verwennen op de buitenbedden of een frisse buitendouche nemen, hiertoe bieden wij ook de mogelijkheid.

Themakamers
Op de bovenverdieping bevinden zich onze speciaal ingerichte thema-kamers. Wij hebben een ruime orgie kamer, speciaal voor de mannen hebben we een bi-room, waar de mannen zich ongedwongen kunnen uitleven. Voor de koppels die niet gestoord willen worden maar graag bekeken worden bieden we toffe afsluitbare ruimtes. Eveneens beschikken wij ook over een dark room, sling, enz,…

Toiletten en Douche
De benedenverdieping is voorzien van twee aparte toiletgroepen voor dames en heren. Op de bovenverdieping zijn vijf warme douches en een toilet. Op de bovenverdieping in de doucheruimte vinden jullie de benodigde handdoeken en een wasmand.

Tot hier wat info over de club en een kleine rondleiding.

Het Climax team wenst u een gezellig en ontspannen verblijf.