Informatie en rondleiding.

Welkom in Club The Climax. Een sfeervolle, stijlvolle en trendy parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar.

Wij werken met een all-in formule dus een prachtige gelegenheid om kennis te komen maken. In het discotheek gedeelte vind je een gezellige bar, dansvloer en rokersruimte. Je kan bij ons tevens genieten van een uitgebreid, vers en verzorgd warm en koud buffet. er zijn, in een zeer hygiënische omgeving, verschillende erotische playrooms waar je samen en op jou tempo op erotische ontdekking kan gaan. Niet te vergeten, ons klantvriendelijk personeel, die jullie met plezier de avond van jullie leven willen bezorgen.

Aankomst en parkeergelegenheid :
Bij jullie aankomst aan de The Climax is er vooraan een parking  voorzien. Aangezien deze parking niet groot is kan je ook parkeren in de straat en langs het kanaal waar er voldoende plaats is voor je auto.

Ontvangst & Inkom:
Wij ontvangen u persoonlijk en geven een rondleiding in de club indien jullie dat wensen. Bij het betalen van de inkomprijs cash/ BC ontvangt u een sleutel van de locker en een gratis lidkaart. Alles is inbegrepen, zoals het buffet & drankjes, handdoeken…

Bar en dansvloer:
We hebben een sfeervolle bar waar je makkelijk contact maakt en het heerlijk vertoeven is. Er zijn diverse gezellige zit- en sta hoekjes met sfeervolle verlichting. De dansvloer is open en uitnodigend. Je kan hier lekker uit je dak gaan op de trendy dance muziek van onze top DJ’s.

Rookruimte:
Natuurlijk zijn rokers in onze club gewoon welkom. Zij kunnen hun sigaretje opsteken in onze sfeervolle rookruimte, voorzien van gezellige hangtafels en barkrukken. De rokersruimte is voorzien van een rook afzuigsysteem. Wij hopen op deze wijze, aan alle gasten, een passende oplossing te bieden ten aanzien van het nieuwe rookbeleid.

We voeren ook een anti drugs beleid en houden ons daar strikt aan! Mocht je nu toch iets opvangen of zien, kom dan a.u.b. even naar ons en vertel het ons geheel anoniem, zo houden we het schoon en gezellig.

Dresscode:
Op maandag, donderdag en vrijdag is de dresscode onmiddellijk na binnenkomst. Op zaterdag gaat de dresscode in om 22:00 uur dan is het tijd om je sexy lingerie aan te trekken.

Restaurant:
We hebben een moderne en professionele keuken en ons restaurant is ideaal om sfeervol en ongedwongen in contact te komen met andere gezellige swingers. Veertig gezellige zitplaatsen, een plancha-grill buffet, verrukkelijke salades, verse groenten, warme en koude gerechten…
Het restaurant is geopend maandag en donderdag van 11:30 uur tot 16:30 uur en op vrijdag en zaterdag van 20:00 uur tot 00:30 uur.

Terras:
Bij aangename buitentemperaturen kan je gezellig genieten op ons luxueus terras, waar u tevens lekker kan eten en drinken. Wil je even relaxen in onze sauna, lounge zetel, elkaar verwennen op de buitenbedden of een frisse buitendouche nemen? Hiertoe bieden wij ook die mogelijkheden.

Themakamers:
Op de bovenverdieping bevinden zich onze speciaal ingerichte themakamers. We beschikken over een ruime orgie kamer. Speciaal voor de mannen hebben we een bi-room waar de mannen zich ongedwongen kunnen uitleven. Voor de koppels die niet gestoord willen worden maar wel graag bekeken worden bieden we toffe afsluitbare ruimtes. Eveneens beschikken wij ook over een dark room, sling, enz,…

Toiletten en Douche:
De benedenverdieping is voorzien van twee aparte toiletgroepen voor dames en heren. Op de bovenverdieping zijn vijf warme douches en een toilet. Op de bovenverdieping in de doucheruimte vinden jullie de benodigde handdoeken en een wasmand.

Tot hier wat info over de club en een kleine rondleiding.

Het Climax team wenst u een gezellig, ontspannen en erotisch verblijf.